Social Media

Interieur | Inspiratie voor jouw droomkeuken


Helaas duurt het nog even voordat ik een eigen huis kan gaan inrichten (ik ben immers nog student), maar stiekem droom ik al over mijn toekomstige huisje en hoe ik het zal gaan inrichten. Regelmatig kijk ik dan ook op Pinterest voor inspiratie, en een van mijn favoriete interieurbloggers is Interiorjunkie. Vandaag wil ik graag een aantal prachtige keukens met jullie delen, en wie weet halen jullie hier wat inspiratie uit!

Ik houd ervan als een keuken (maar ook elke andere kamer) lekker huiselijk is; hiermee bedoel ik dat je best mag zien dat er mensen wonen - en dat het niet per se spik en span als een hotel eruit hoeft te zien. Een tikkeltje rommelig houd ik wel van, en ik vind bijvoorbeeld al die potjes en kopjes op een houten plank als hierboven er heel leuk uitzien.


Ook houd ik best wel van wat kleur in mijn huis, en vind ik deze groenblauwe stenen in de keuken hierboven echt prachtig. Het geeft heel veel sfeer en karakter aan een keuken, en ik vind het persoonlijk een stuk gezelliger dan een volledig witte keuken. Plantjes maken een keuken als deze echt af vind ik! 


Zowel een houten aanrecht als een marmeren aanrecht vind ik prachtig, en ik heb dan ook nog geen idee waar ik zelf voor zou kiezen. Het hangt wellicht ook heel erg van je huis af; als het een wat ouder pand is, is een wat meer retro keuken misschien leuk. In een modern huis staat een strakkere keuken wellicht wat mooier. 


Wat ik ook echt prachtig vind, is messing keukenkastjes zoals hierboven. Heel opvallend en ik begrijp dat niet iedereen dit mooi zou vinden, maar wat een eyecatchers! Mocht je dit iets te veel van het goede vinden, dan vind ik bijvoorbeeld een messing gootsteen en kraan ook echt heel erg mooi. Zo heb je toch een mooie eyecatcher in je keuken zonder dat het té opvallend is. 

Uiteraard kost een keuken verbouwen behoorlijk wat geld, en laat je droomkeuken wellicht nog een tijdje op je wachten. Een optie zou zijn om een lening af te sluiten om je keuken te financieren, en op de website Rente.nl kun je heel gemakkelijk rente vergelijken en bekijken wat voor lening bij jou zou passen. Door een aantal gegevens in te vullen, kom je erachter welke persoonlijke lening passend is voor jou. Wie weet wordt jouw droomkeuken dan al op korte termijn werkelijkheid! 

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD