Social Media

Travel | Een weekendje weg in de natuur


Sinds een paar weken mogen we, indien we ons aan alle maatregelen houden, weer op vakantie! Na weken thuis te hebben gezeten, is het natuurlijk wel weer fijn als we er even tussenuit mogen. De afgelopen tijd ben ik vrijwel alleen maar thuis geweest, en naast af en toe een rondje wandelen in de stad of op bezoek bij een vriendin, heb ik voornamelijk in de tuin gezeten met een goed boek. Stiekem heb ik dan ook wel weer zin om iets anders mee te maken; bijvoorbeeld lekker wandelen in de natuur en weer overnachten in een hotel. Wie weet is Hotel Maashof wel iets voor je!

Dit luxe hotel Limburg bevindt zich in Venlo, in een mooie bosrijke omgeving. Persoonlijk ga ik zelf vaak naar een stad als ik een weekendje wegga, maar al vaker heb ik op het punt gestaan om een hotel te boeken in een natuurrijke omgeving. Het is heerlijk om even uit alle drukte van een stad te zijn, en juist tot rust te komen in de natuur. Zelf vind ik het heel fijn om te wandelen in de bossen, vooral met mijn hond. 

Mocht je van iets meer avontuur houden, dan zou je ook een e-chopper kunnen huren! Dit zijn milieuvriendelijke bikes waarop je lekker kunt touren: ideaal als je wat meer van de omgeving wil zien.

Wat ik zelf ook altijd ontzettend leuk vind, is een high tea. Ik heb dit al meerdere keren met zowel vriendinnen als mijn familie gedaan, en het is heerlijk om uitgebreid hapjes te eten met een kopje thee of koffie en om lekker bij te kletsen. Zelf vind ik het altijd heerlijk om in een hotel te overnachten, omdat je dan ├ęcht een vakantiegevoel krijgt. Het is fijn om even weg te zijn van je eigen huis en omgeving, en om jezelf even lekker te verwennen met een nachtje weg en een heerlijk ontbijt in de ochtend. Uiteraard zorgt het hotel ervoor dat alles volgens de maatregelen georganiseerd is, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. 

Wie weet is een overnachting Venlo wat voor jou! Mocht je behoefte hebben aan toch iets meer cultuur en een stadse omgeving, dan kun je uiteraard altijd nog Venlo ingaan voor een shopsessie of een drankje op een terras. Toevallig heb ik zelf familie in Venlo en kan ik het Indonesische eten van Tante Toer aanraden :). 

3 comments

  1. Wat ziet dit er leuk uit! Ik wilde eigenlijk eerst helemaal niet weggaan maar nu twijfel ik toch. Misschien ga ik iets zoeken in Nederland en ga dit zeker onthouden.

    ReplyDelete
  2. Wauw wat een mooi plekje en mooie kamer! Echt een leuk idee ♡

    ReplyDelete
  3. Oh wauw. Dit ziet er echt heerlijk uit <3

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD