Social Media

Interieur | een mix van modern en klassiek in je keuken

 


Na een hele tijd weer een nieuw artikel op mijn blog! Na een hele tijd afwezig te zijn geweest, vind ik het stiekem weer leuk om een stukje te tikken op mijn laptop. En wat is nou leuker dan wegdromen bij prachtige plaatjes op het internet, op zoek naar je perfecte interieur? 

Graag kijk ik op YouTube interieurfilmpjes: van apartment tours tot Ikea filmpjes - hier kan ik me uren mee vermaken. In Ikea filmpjes hebben ze altijd weer ontzettend praktische en handige interieur tips, wat zeker handig is altijd je net als ik nog op kamers woont als student (ik verhuis zelf binnenkort naar een studiootje). Ook video's van Architectural Digest vind ik geweldig, en laatst liet Dakota Johnson (die actrice van Fifty Shades of Grey) ons een kijkje in haar huis zien. Haar huis vind ik persoonlijk echt zo gezellig en stylish: een mix van modern en klassiek. Ik houd van warme kleuren en materialen zoals hout, Perzische tapijten en mooie stoffen - en de aanvulling van moderne elementen zoals glazen tafels en veel ramen vind ik prachtig. 

Vooral haar keuken is voor mij een inspiratie: deze is eigenlijk niet eens groot, en misschien zelfs wel aan de kleine kant. Toch trekt het mij heel erg - klein, maar toch genoeg ruimte en keukenblad om op te werken. Het is een soort kleine U keuken wat ik persoonlijk erg mooi vind - en natuurlijk ook heel praktisch. Je hebt op deze manier veel keukenblad om op te werken, en je hebt alles snel binnen handbereik. 


Een open en levendige keuken is voor mij echt iets om na te streven: ik houd ontzettend van koken, en het liefst probeer ik elke dag een nieuw recept uit (als ik daar de tijd voor heb). Mijn droomhuis is dan nog wel ver weg, ik weet wel dat een mooie keuken heel belangrijk voor mij is (en het liefst ook een lief en harig huisdier als hierboven). 

Iets wat ik ook prachtig vind zijn eiland keukens. Het liefst zou ik ook een mooi eiland hebben in mijn keuken, met wat barkrukken om daar 's ochtends rustig mijn ontbijt te eten met een kop zwarte koffie en de Volkskrant (of de New York Times, mocht ik niet meer in Nederland wonen ;)). Of om lekker aan te zitten met een glas wijn als iemand anders voor je aan het koken is, met wat mooie jazzmuziek op de achtergrond.

Op internet is uiteraard genoeg inspiratie te vinden, en dan hoef je alleen nog maar te sparen om je droomkeuken te verwezenlijken :). 

Hoe ziet jouw keuken er (later) uit? En houden jullie ook van interieurfilmpjes op YouTube?

Bron foto's: Architectural Digest.

2 comments

  1. great post!Like your blog, thank you for sharing.
    Christmas lace closure luxhairshop
    These contents have greatly helped me.

    ReplyDelete
  2. Świetna strona, polecam od siebie rytualmilosny.co.pl mam nadzieję, że strona spodoba się.

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD