Social Media

Over mij


Over mij
Ik zal me even voorstellen: ik ben Wies, de jonge vrouw achter deze blog. Ik ben geboren op 14 juni 1996, wat me op dit moment 25 jaar maakt. Samen met mijn ouders woonde ik in een dorpje in de buurt van Nijmegen, waar ik ook opgegroeid ben. Na de middelbare school, ben ik naar Maastricht verhuisd waar ik de opleiding University College heb gevolgd. In juni 2018 ben ik afgestudeerd en heb ik mijn Bachelor of Arts gehaald, en in augustus 2019 ben ik naar Göteborg, Zweden verhuisd om mijn master in Gender Studies aan de Universiteit  van Gotenburg te doen. Naast studeren vind ik het leuk om muziek te maken, houd ik van series en films kijken, en doe ik graag drankjes met vriendinnen. Daarnaast heb ik een liefde voor de dingen waarover ik op deze blog schrijf, namelijk beauty, fashion, lifestyle, schrijven en fotografie. Het lezen hierover vind ik super leuk, en vandaar dat ik ook met het schrijven begonnen ben. Op deze blog kan ik mijn liefdes combineren.

Sinds december 2017 ben ik pescotariër, en al jaren houd ik me bezig met het milieu en duurzaamheid. Ondanks dat ik mezelf geen vegetariër (dit ben ik wel een jaartje geweest) of veganist wil noemen, probeer ik bewust te eten en te leven. Denk bijvoorbeeld aan zoveel mogelijk plantaardig eten (liever eet ik zo min mogelijk zuivelproducten), tweedehands of duurzamer winkelen en me verdiepen in producten die minder schadelijk zijn voor het milieu. Hoewel dit op mijn blog wellicht nog niet zo zichtbaar is, kunnen deze overwegingen doorschemeren in mijn artikelen en hoop ik in de toekomst meer over dit soort onderwerpen te schrijven. 

Over mijn blog
In januari 2015 ben ik begonnen met Nature of Happiness. Vroeger was ik al vaak bezig met het bouwen van websites, maar echte blogs kon je het niet noemen. Een aantal jaar geleden ben ik mijn eigen fotografieblog begonnen, en een tijdje daarna ook een beauty/lifestyle blog. Beide blogs zette ik niet door, maar door mijn goede voornemen voor het nieuwe jaar begon ik in 2015 wel écht een blog. Dit heb ik ook gedaan, en sindsdien schrijf ik regelmatig artikelen en heb ik er veel plezier van. Al jaren volg ik voornamelijk beautybloggers, vandaar dat mijn blog ook vooral over beauty en make-up gaat. Af en toe komen er ook fashion-, lifestyleartikelen en persoonlijke artikelen online, omdat ik het leuk vind om de onderwerpen af te wisselen.

Over mijn feministische Instagram
Ik studeer Gender Studies, wat betekent dat ik me veel bezighoud met vrouwenemancipatie, (gender)gelijkheid, feminisme, diversiteit en inclusiviteit. Om mijn hersenspinsels kwijt te kunnen, richtte ik in september 2019 mijn Instagramaccount Woman Up NL op (@womanupnl). Hier deel ik feministische kunst, mijn gedachten/mening over wat er gebeurt in de wereld omtrent deze onderwerpen en hoop ik anderen te inspireren (om zichzelf natuurlijk ook feminist te noemen :)). Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt!

Veel leesplezier!
Liefs Wies

4 comments

 1. Sinds wanneer bestaat deze blog? Liefs x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mijn eerste blogpost was op 24 januari 2015!

   Delete
 2. Wat een leuke blog heb je!! En tof om te zien dat je Gender Studies studeert, daar heb ik zelf ook nog aan gedacht na mijn afstuderen in een feministisch onderwerp (in Maastricht ;)). Tof om te zien dat jij je ook ervoor inzet!

  ReplyDelete
 3. Bestel vandaag bij Sissy boy met een Sissy-Boy Kortingscode. Pak nu 70% korting op jouw volgende bestelling van de mooiste interieur artikelen met een Kortingscode Sissy-Boy! Vind deze nu op https://www.kortingscop.nl/sissy-boy-kortingscode

  ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD