Social Media

Privacyverklaring

Per 1 mei 2018 is het verplicht om als blogger een privacyverklaring op je blog te plaatsen om zo te voldoen aan de Europese Privacywet. De blog Nature of Happiness heeft als doel om de persoonsgegevens van lezers te respecteren. In onderstaande verklaring laat ik weten op welke wijze de blog Nature of Happiness dit doet. 

Contactgegevens Nature of Happinesss

Wil je in contact komen met mij? Dat kan middels mail via wieskerrebijn@gmail.com of door een reactie achter te laten op een artikel op www.natureofhappiness.nl.

Verwerking persoonsgegevens

De blog Nature of Happiness ontvangt persoonsgegevens van lezers middels:

Google Analytics
Met het statistiekprogramma Google Analytics kan ik onder andere bekijken hoeveel lezers mijn site bezoeken, waar ze vandaan komen en welke artikelen ze lezen. Deze informatie gebruik ik om het bezoek- en klikgedrag op Nature of Happiness in kaart te brengen. Met deze informatie kan ik mijn website verder optimaliseren. Ik zie hierbij geen persoonsgegevens. Google Analytics verkrijgt de informatie middels jouw IP-adres. De dienst heeft van mij geen toestemming gekregen om jouw gegevens te delen met derden.
Meer informatie over Google Analytics kun je hier vinden.

Reacties achterlaten onder een artikel
Onder artikelen op www.natureofhappiness.nl bestaat de mogelijkheid een reactie te plaatsen. Bij het achterlaten van een reactie wordt jouw IP-adres zichtbaar voor mij. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je naam, website en emailadres te tonen bij het reageren.  Deze informatie wordt beschikbaar voor alle lezers van het artikel en blijft online staan. Bij het reageren op een artikel heeft iedere lezer echter ook de mogelijkheid om anoniem een reactie te plaatsen. In dat geval worden er geen persoonlijke gegevens zichtbaar voor andere lezers. 

Opslag persoonsgegevens

Bezoekers onder 16 jaar
www.natureofhappiness.nl heeft niet de intentie gegevens te verzamelen van website bezoekers jonger dan 16 jaar, tenzij zij daarvoor toestemming hebben van hun ouders of voogd. Het is voor mij echter niet mogelijk te controleren of een bezoeker ouder is dan 16 jaar. Als je denkt dat er zonder toestemming toch persoonlijke gegevens zijn verzameld van iemand jonger dan 16 jaar, neem dan contact met mij op via wieskerrebijn@gmail.com, dan kan ik de informatie verwijderen.
Bewaartermijn
www.natureofhappiness.nl bewaart uw persoonlijke gegevens voor de duur van 1 jaar. Reacties onder artikelen blijven voor de duur van de plaatsing van het artikel online staan. 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Als je www.natureofhappiness.nl bezoekt, geef je daarmee toestemming jouw gegevens te verwerken. Je hebt echter het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te mak 

Post a Comment

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD