Social Media

Samenwerken

Heeft u interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Hier sta ik altijd voor open. Ik vind het leuk om nieuwe producten, webshops en bedrijven te ontdekken. Ik schrijf graag over beauty, make-up en fashion, maar ook onderwerpen als lifestyle en travel interesseren mij. Bedrijven/webshops/PR bureau’s kunnen daarom vrijblijvend producten toesturen die gerelateerd zijn aan de onderwerpen van mijn blog. Ik word dan ook graag op uw perslijst gezet om op de hoogte te zijn over nieuwe ontwikkelingen en collecties. Adverteren op mijn blog is op verschillende manieren mogelijk, bijvoorbeeld door middel van advertorials of reviews.

Voor vragen en/of samenwerkingen, kunt u contact met mij opnemen via wieskerrebijn@gmail.com.

Disclaimer
Op mijn blog verschijnen artikelen in samenwerking met bedrijven of merken in de vorm van een review, advertorial of winactie. Sommige producten zijn door bedrijven naar mij opgestuurd, waarover ik in reviews mijn eerlijke mening zal geven. Een samenwerking beïnvloedt mijn persoonlijke mening over het product niet. Ook verschijnen er af en toe artikelen op mijn blog waarvoor ik betaald word. 

Tekst en beeld
Alle teksten en afbeeldingen/foto's op www.natureofhappiness.nl zijn eigendom van Nature of Happiness en Wies Kerrebijn, tenzij anders aangegeven. De foto's die op mijn blog verschijnen zijn gemaakt met een Canon 1100D + 18-55mm IS II & Canon EF 50mm f/1.8 STM, of de iPhone X (in het verleden met de iPhone 6 & 7).

In het verleden heb ik onder andere samengewerkt met merken als Daniel Wellington, Hunkemöller, The Body Shop, Kruidvat, Costes, Brandfield, LASCANA, OTTO, Caseapp, Kapten & Son, Sudio Sweden en Eyes Lips Face.

1 comment

  1. Bestel nu bij Sissy boy met een Sissy-Boy Kortingscode. Krijg nu tot 70% korting op jouw volgende aankoop van de mooiste interieur artikelen met een Kortingscode Sissy-Boy! Vind deze nu op https://www.kortingscop.nl/sissy-boy-kortingscode

    ReplyDelete

Nature of Happiness, Wies Kerrebijn | Theme by BD