Samenwerking

Heeft u interesse in een samenwerking met mij en mijn blog? Hier sta ik altijd voor open. Ik vind het leuk om nieuwe producten, webshops en bedrijven te ontdekken. Ik schrijf graag over beauty, make-up en fashion, maar ook onderwerpen als lifestyle en travel interesseren mij. Bedrijven/webshops/PR bureau’s kunnen daarom vrijblijvend producten toesturen die gerelateerd zijn aan de onderwerpen van mijn blog. Ik word dan ook graag op uw perslijst gezet om op de hoogte te zijn over nieuwe ontwikkelingen en collecties. Adverteren op mijn blog is op verschillende manieren mogelijk, bijvoorbeeld door middel van advertorials of reviews.

Voor vragen en/of samenwerkingen, kunt u contact met mij opnemen via wieskerrebijn@gmail.com.

Disclaimer
Op mijn blog verschijnen dus ook artikelen in samenwerking bedrijven in de vorm van een review, advertorial of winactie. Sommige producten krijg ik opgestuurd door een bedrijf, of ik schrijf een artikel in opdracht waarvoor ik betaald word. Toch wil ik graag vermelden dat ik in deze artikelen ook mijn eerlijke mening geef, en dat een samenwerking mijn oordeel niet beïnvloedt.

Tekst en beeld
Alle teksten en foto's op www.natureofhappiness.nl zijn eigendom van mijn blog, tenzij anders aangegeven. De foto's die op mijn blog verschijnen zijn gemaakt met een Canon 1100D + 18-55mm IS II & Canon EF 50mm f/1.8 STM, of de iPhone 7 (in het verleden de iPhone 6).

In het verleden heb ik o.a. samengewerkt met merken als Caseapp, Polette Eyewear, Daniel Wellington, The Peach Box, Prisma, Costes, Happiness Boutique, Eyes Lips Face en Brandfield.

Post a Comment

Latest Instagrams

© Nature of Happiness, Wies Kerrebijn. Design by Fearne.